امروز : چهارشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۶

شمارش معکوس تا برگزاری همایش
برگزاری همایش به پایان رسیده است.
تاریخ های مهم همایش
آخرین مهلت ارسال مقالات »
1395/12/02
آخرین مهلت ثبت نام »
1395/12/04
تاریخ برگزاری کنفرانس »
1395/12/07
پوستر همایش
SID

Civilica

برنامه زمانبندی کنفرانس آینده مهندسی و تکنولوژی

پژوهشگر گرامی با توجه به برگزاری کنفرانس در روز شنبه مورخ 7 اسفند ماه 1395 در دانشگاه علم و فرهنگ تهران موارد زیر را مطالعه نمائید.

1. راس ساعت 8:30 صبح در محل برگزاری کنفرانس واقع در ایران، تهران، بلوار اشرفي اصفهاني، نرسيده به پل اتوبان همت، خيابان شهيد قموشي، خيابان بهار، دانشگاه علم و فرهنگ جهت انجام امور اولیه مانند دریافت کارت ورود، آشنایی با محیط کنفرانس، دریافت پکیج و ... حاضر باشید.
2. فایل سخنرانی خود را بر روی فلش یا لوح فشرده (cd) همراه داشته باشید
3. برنامه کنفرانس در همان روز برای همه‎ی بزرگواران به صورت کامل توضیح داده خواهد شد وهمچنین یک نسخه از برنامه در پکیج مربوطه به آن ها تقدیم خواهد گردید.
4. برای بهره‏‎مندی هر چه بیشتر از سخنرانی اساتید سخنرانی آنان در روز‎های آینده در وب سایت کنفرانس درج خواهد گردید.
5. پژوهشگرانی که در لیست برنامه به صورت ارائه شفاهی می باشند حتما در صبح روز کنفرانس به مکان پذیرش جهت هماهنگی های لازم خودشان را معرفی نمایند.
6. خواهشمند است علاوه بر کارتی که از پنل خود دریافت نموده‎اید کارت شناسایی معتبر نیز جهت ورود به سالن به همراه داشته باشید. (مانند کارت ملی)
7. اسلایدهای سخنرانی اساتید بعد از کنفرانس در سایت کنفرانس جهت استفاده پژوهشگران قرار داده خواهد شد.
8. گواهینامه ها بعد از اتمام کنفرانس در مکان کنفرانس به پژوهشگران تقدیم خواهد شد.

در صورت نیاز به ارتباط مستقیم با شماره تلفن 9906305854-98+ تماس حاصل فرمائید

جهت مشاهده برنامه اینجا را کلیک نمائید